Izvor: HAPPY BSC
12.01.2023 u 22:30
0

LJUBINKA MILIČIĆ U „AKTUELNOSTIMA“ NA HAPPY TV: Dolaskom Gerasimova počinje novo razdoblje ruskog načina ratovanja!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 323. dan rata u Ukrajini.

Ljubinka Miličić- urednica “Sputnjika” bila je gost večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji.

Za pad Soledara nisu samo zaslužni vojnici ruske vojske i „Vagner“ ratnici, već je u prilog išao i oslabljeni duh ukrajinskih vojnika čiji se moral sve više urušavao.

-Soledar je grad od desetak hiljada stanovnika i stalno se pitalo zašto nije pao brže.  ispod grada se nalaze veliki hodnici, dugi i do 300 km kroz koje može čak i voz da prođe. Zato se Zelenski hvalio da Rusi nisu uspeli da osvoje Soledar jer navodno pod zemljom se još nalaze ukrajinski vojnici. Rusi su to sve počističi. Ljudi su u Soledaru shvatili da su topovsko meso. Bilo je nagoveštaja i ranije da će grad biti oslobođen. Ruska armija melje sve pred sobom- napominje Miličić.

-Zelenski nije svestan da je on oružje u nečijim rukama. Bojim se da je nastupilo ono vreme koje su pominjali Amerikaci da će se boriti do poslednje Ukrajinca – kazala je Miličić.

Miličić smatra da sa dolaskom generala Gerasimova počinje i novo razdoblje ruskog ratovanja.

-Rusi još nisu započeli pravo ratovanje, ovo je još uvek vojna operacija. Sada se otvaraju novi nivoi ratovanja.

Ukrajinci najskuplje plaćaju i ginu umesto Poljaka i Amerikanaca. Oni koji prežive će plaćati oružje i koje su dobili i koje nisu, smatra Miličić.

-Sa raspadom SSSR-a 30 miliona Rusa je ostalo van zemlje.  Da se prema njima ponašalo kako je trebalo, Putinu ne bi palo na pamet da reaguju kao što to čini sada. Nepravde koje je doneo Drugio svetski rat se rešavaju upravo ovim ratom.  Primirja ne može biti, rat se mora završiti do kraja. Putin je pokušavao da im ljudski objasni, ali to nije vredelo. Sećam se pred samu vojnu operaciju on je napisao pismo Americi. Odgovorili su da će sa Rusijom razgovarati sa pozicije sile.  To se i dogodilo. Ukrajinci nisu svesni šta im se događa. Kada je jednom prilokom Putin rekao da Ukrajina nije država već da je ona stvorena od teritorija mnogih drugih država, Ukrajincu su bili uvređeni. Kada su poverovali da su prava država, ostali su bez nje -rekla je Miličić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter