Izvor: HAPPY BSC
11.01.2023 u 22:39
0

LUKIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerikanci se ne bore za pobedu već da što više oslabe Rusiju!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 322. dan rata u Ukrajini.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ govorilo se o padu ukrajinskog grada Soledara od strane ruske vojske i njegovom potpunom oslobađanju.

Branko Lukić smatra da je zbog pada morala u ukrajinskoj vojsci olakšano osvajanje Soledara.

-Koliko smo slušali vesti sa ukrajinskog fronta često smo mogli da čujemo da njihovi oficiri napuštaju svoje vojnike (današnji slučaj iz Soledara). Ovo nije ništa novo. Ide dobro dok nema ozbiljnih borbi, čim počnu problemi, oni beže glavom bez obzira.

Još jedan bitan faktor koji ide u korist Rusiji jeste da je prisilnom mobilizacijom veliki broj Rusa regrutovan u ukrajinske redove.

RISTIVOJEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Rat u Ukrajini je rat iscrpljivanjem – Soledar je primer ostvarenog ruskog vojnog cilja!

Lukić napominje da su NATO oficiri vrlo dobro zaštićeni i da se nalaze u komandnim bazama te da ne ginu sa ukrajinskom vojskom.

-NATO oficiri komanduju složenim sistemima naoružanja i oni nisu tamo gde se gine. Ginu Ukrajinci. Jasno je da njima uopšte nije ni stalo do ukrajinskog naroda.

Lukić je govorio o analizama koje su sprovođene o izgledima obe strane za pobedu. Svi rezultati istraživanja su pokazali da je potpuno nerealno da Ukrajina dobije rat.

-Jasno je svima kakvi su katastrofalni gubici ukrajinske vojske, međutim to ne sprečava Zapad da manipuliše njima i da od njih pravi mleveno meso jer im nije ni stalo do njih. Amerikanci ne žele da pobede u ovom ratu već da što više oslabe Rusiju kako u vojnom tako i u svakom drugom smislu-kaže Lukić.

LJEPOJEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Bahmut nije Staljingrad i njegovo osvajanje je pitanje dana!

Na pitanje kako vidi Ukrajinu nakon završetka rata, Lukić je rekao:

-Zapadni deo zemlje bio bi podeljen Poljacima.  Mislim da će sav ruski deo stanovništva biti pod nekim vidom Rusije i njene kontrole. Deo teritorije bi mogao da bude neka nova država koja neće biti pronacistička i koja će biti demilitarizovana.

-Pitam se koliko je uopšte izvodljivo da se sa Zapadom pregovara pošto oni ne prihvataju nikakve ni pismene ni usmene sporazume. Pitanje je da li je išta moguće završiti za diplomatskim stolom. Rusija ne sme da bude prevarene i  ne sme da dozvoli primirje. Ona mora da završi posao. Sam Kadirov je rekao da je uništenje Sodome i Gomore bilo Božje delo, a da je mač pravde danas u ruskim rukama. Ovo više nije vojna operacija, ovo postaje nemilosrdni rat-kaže Lukić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter