Izvor: KURIR.RS
07.04.2023 u 12:22
0

BARBARA BOBAK ŠOKIRALA: KADA POPIJEM, OKREĆEM SE SAMO ZA LEPIM DEVOJKAMA!

Pevačica Barbara Bobak okupila je veliki deo estrade povodom promocije nove pesme pod nazivom "Pogrešni".

 

Iako je imala brojne nastupe i snimljene pesme, pevačica je priznala da je imala tremu zbog promocije.

– Toliko nastupa, toliko pesama, a nula promocija. Sve što je prvi put mora malo da se ima trema. Ne kažem da je imam puno, ali je imam malo jer želim da sve super prođe.

Pevačica je otkrila ko je tto bio pogrešan u njenom životu i da li je pesma nekome posvećena. Na pitanje zašto je donosila pogrešne odluke u životu pevačica je rekla.

– Apsolutno svi koji nisu više u mom životu su pogrešni. Nisam ja pisala pesmu. Mada ceo život pravim pogrešne odluke sa prijateljima, momcima, devojkama… šalim se. Odma su me stavili u koš kako sam ja gej, nisam. Ali sam rekla da u nekim situacijama kada popijem pre ću se okrenuti za lepom devojkom nego lepim muškarcem. Da li to znači ili ne znači ne znam – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter