Izvor: KURIR.RS
17.03.2023 u 23:00
0

BOBAN RAJOVIĆ POSTAO DEDA! Slavlje u domu pevača, naslednik dobio biblijsko ime

Pevač Boban Rajović, postao je deda što je i podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. Njegov sin Andrija dobio je sina Iliju.

 

Boban Rajović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Hvala ti sine, hvala ti Aleks hvala Bogu. 17.3.2023. u 19:35 Ilija – napisao je Boban na Instagramu.

Inače, pevač sa suprugom Draganom ima troje dece Andriju, Anđelu i Ivanu.

Značenje imena Ilija

Muško ime Ilija, spada u grupu takozvanih „biblijskih“ imena, i u našoj zemlji se ubraja u stara i tradicionalna lična imena. Ime Ilija, potiče od staro-hebrejskog imena “Elijahu” (Elyahu), a što u “bukvalnom” prevodu znači Jahve ili Bog.

“onaj koji je Božiji izaslanik”; “Jahve”; “božanstvo”; “onaj koji veruje u Boga i koji je prorok poslat da oprašta grehe ljudima”; “osoba koja prašta”; “bezgrešnik”; “osoba čistog srca i duše”; “onaj koji je plemenit i koji voli druge”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter