Izvor:
03.01.2024 u 15:47
0

DA LI ZNATE GDE JE SNIMAN ČUVENI FILM „HAJDE DA SE VOLIMO“ U toj kafani i danas čuvaju čašu iz koje je Brena pila

Filmski serijal „Hajde da se volimo“ sa Lepom Brenom javnost obožava i više od 35 godina nakon izlaska prvog dela.

Ona je snimila još dva nastavka, takođe gledana, a vole ih i danas. Novogodišnji praznici ne mogu da prođu bez sva tri nastavka, a jednu činjenicu malo ko zna – gde je sniman drugi deo.

Lokacija snimanja filma „Hajde da se volimo 2“ je ostrvo Lopud, koje pripada grupi Elafitskih ili Jelenskih ostrva zapadno od Dubrovnika.

Meštani Lopuda tokom godina su prepričavali više anegdota sa lokacije snimanja filma „Hajde da se volimo 2“. Prema jednoj od njih, Lepa Brena se ubola štiklom na snimanju i morali su da je vode na ušivanje, a prema drugoj, u lokalnoj kafani se još uvek čuva čaša iz koje je pila i smatra se lokalnom znamenitošću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter