Izvor: KURIR/REPUBLIKA
12.06.2023 u 11:46
0

DŽEHVEROVIĆKU URNIŠU ZBOG FOTOŠOPA: Tviterašima zapalo za oko ono što je pevačica mislila da se neće videti: Pobeglo vam malo!

Teodora Džehverović često je na meti osude javnosti zbog svojih provokativnih fotografija koje učestalo objavljuje na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da neretko pretera sa golotinjom, ali i obrađivanjem slika.

 

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Džehva se ponovo našla na udaru komentara jer su tviteraši primetili da je svoj stuk i stomak suzila uz pomoć „pametnih“ aplikacija za ulepšavanje, ali pošto se radilo u video snimku, to jako čudno izgleda i promena je i više nego očigledna.

– Džehva gori, ali stvarno nema potrebe za aplikacijama za sužavanje struka. Obratite pažnju na stomak, pobeglo im malo – glasio je jedan od komentara uz video snimak popularne pevačice, ispod kog su se ređali ostali:

„Ona se toliko isfotošopira na slikama da je to strašno, ne razumem šta fali njenom telu bez fotošopa? Jer moramo svi da imamo struk kao lutke, pa preteruju ga“, „Hajde što ona ne voli sebe, nego što ovime samo daje pogrešan primer svim devočicama koje je prate“, „Ovo baš jeftino sve izgleda“; „Totalno bespotrebno nabija sebi komplekse, svakako je zgodna, šta joj je“, samo su neki od komentara ispod snimka koji je obišao društvene mreže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter