Izvor:
18.05.2019 u 08:54
0

KLJUČNI DETALJ IZ PETE EPIZODE OTKRIVA KRAJ I TO NIKO NIJE PRIMETIO: Na Gvozdenom tronu neće sedeti ni Deneris, ni Džon, VEĆ LIK KOG NIKO NIJE OČEKIVAO?!

Samo jedan dan deli nas od poslednje epizode finalne sezone "Igre prestola". Društvene mreže su usijane od komentara, novih teorija, kladionice gore… Jedna od najpopularnijih epskih serija svih vremena ove nedelje stavlja tačku i odlazi u istoriju, a postavlja se pitanje ko će sedeti na gvozdenom tronu.

Jedna od teorija je da će na tronu sedeti Džon Snežni. Naime, pojedini fanovi pretpostavljaju da će Arja Stark ubiti Deneris. Još u trećoj sezoni, veštica Melisandra je Arji između ostalog rekla da će ona biti ta koja će presuditi osobi sa zelenim očima. Do nedavno smo verovali da će Arja ubiti kraljicu Sersei, međutim kako je ona zajedno sa Džejmijem ostala zatrpana u ruševinama, ova opcija otpada

Podestimo, Arja sve vreme govori "Idem da ubijem kraljicu", no izgleda da je zapravo reč o Deneris. Arju presto ne zanima, ona je ratnica, a beli konj koji se pojavljuje u petoj epizodi simbolizuje pobedu, te tako mnogi misle da će Arja na njemu odjahati kod kraljice kako bi joj presudila. Takođe postoji teorija da će Džon biti taj koji će ubiti Majku zmajeva. S obzirom na to da je i on Targerijen, fanovi veruju da mu zmaj Drogon ne može ništa.Kao jedan od kandidata za presto, pojavljuje se i Sansa Stark. Mnogi veruju da će ona vladati kraljevstvom, jer kako je Džon rekao u više navrata, njega presto ne zanima, a lejdi Stark se tokom poslednjih sezona pokazala kao mlada, mudra i oprezna žena kojoj je porodica na prvom mestu. Obožavatelji veruju da bi ona bila pravi izbor.

Jedan od omiljenih likova Tirion Lanister takođe bi mogao da sedi na tronu, nagađaju fanovi serije na Tviteru. Nakon što je čuveni pisac Stiven King nedavno na Tviteru objavio da bi voleo upravo Tiriona da vidi na Gvozdenom prestolu, ova teorija je postala sve glasnija.

Ostaje da sačekamo nedelju i vidimo ko će preživeti poslednju epizodu i postati novi vladar.

Happytv.tv / Alo
Foto:Hbo/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter