Izvor: Alo.rs
02.02.2024 u 12:04
0

IZ NJIHOVE KUĆE ČESTO SE ČULA SVAĐA: Komšije otkrile nepoznate detalje o braku Meline i Harisa

Navode da se Haris trudio da porodicu održi na okupu.

Jedan od naših najpoznatijih estradnih, bračnih parova – Haris i Melina Džinović, rešili su da stave tačku na jednu deceniju dug brak.

Vest o njihovom razvodu iznenadila je javnost, pa ne prestaje da se spekuliše o detaljima kraha ljubavi ovog para.

On je ranije za medije otkrio detalje o podeli imovine, Haris je Melini i deci ostavio vilu na Senjaku, a njemu su ostale nekretnine u inostranstvu.

Naime, sada komšije sa Senjaka otkrivaju da je vila ostala Melini kao i njihovoj deci Đini i Kanu, ali da se i dalje vodi na Harisa.

HARISOVA ĆERKA U NAJVEĆEM LUKSUZU: Pohvalila se skupim brendovima

Kako dalje navode, taj brak nije funkcionisao uveliko kada su se doselili na Senjak, te da je bilo jasno da neće dugo izdržati zajedno.

– On je kuću ostavio deci, a ne njoj. Svakako ona tu može živeti, kao što i živi dok joj deca to dozvole. Bilo je jasno čim su se doselili da će se razvesti, ta netrpeljivost se videla na kilometre. Često se mogla čuti i svađa, zapravo Melina je bila bučnija dok bi Haris govorio malo, ali vrlo oštro i nije birao reči- kaže jedan od komšija.

Komšinica koje živi u jednoj od susednih kuća kaže je u ovom slučaju na strani Harisa.

– On jeste namćor, to svi znamo ali mislim da se trudio da tu porodicu održi na okupu. Oni i sada zavise od njega, ko će da plaća račune za toliku kućerinu? Pa on. Neće sigurno Melina, šta ona radi?, pita ova komšinica, kada samo joj objasnili da je kreatorka, tek se tada otvorila:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter