Izvor: bsc happy portal/kurir
10.08.2023 u 14:36
0

JELENA KARLEUŠA POMERA GRANICE! Njen sado-mazo stajling košta neverovatnih 20.000 evra! (FOTO)

Naša najpoznatija pop pevačica ponovo pali i žari

Jelena Karleuša se u velikom stilu vraća na scenu posle 11 godina od izlaska njenog poslednjeg albuma.

Jelena kao neko ko prati svetske trendove i donosi nove u naš region, za ovu kampanju je izabrala revijski model haljine i maske kineskog brenda “Buerlangma”, koja je deo kolekcije za jesen-zimu 2023. i predstavljena je na Londonskoj nedelji mode u februaru ove godine.

DOBRO SAM SE OSEĆALA I KAO CRNKA, A NI SADA SE NE OSEĆAM LOŠE: Ovo je tajna fatalne lepote – Vere Čukić

Karleuša ne žali novca kad je moda u pitanju, pa je prema našim saznanjima, samo za ovu masku i mini-haljinu sa šlepom iskeširala neverovatnih 20.000 evra, pošto se radi o modelima koji su ručno rađeni po meri i na koje se čeka nekoliko meseci. Zbog svega ovoga je i sama Jelena nekoliko puta išla u najvećoj tajnosti na probe u London, kako bi sve stajalo perfektno. Inače, ispod ove maske se jako teško i diše, tako da je Jelena stoički izdržala snimanja i slikanja u njoj, a koje je trajalo nekoliko sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter