Izvor: Kurir.rs
01.10.2023 u 14:50
0

NIJE JOJ DOSTA SKANDALA I PRIČA IZA LEĐA: Priča se da Megan Markl ulazi u politiku i da je čeka ova funkcija

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (42) nikad nije skrivala svoje političke stavove i želje da se oproba upravo u politici. Zato ne čudi da je njeno ime počelo da kruži kao moguća zamena za kalifornijsku senatorku Dajan Fajnstajn (90).

MEGAN MARKL SE IZBLAMIRALA PRED KAMERAMA: Evo zašto je posle ovog POTEZA svi prozivaju

Nakon što je senatorka preminula, Daily Mail je saznao da bi vojvotkinja od Suseksa mogla da nastavi njen mandat.

Glavni demokratski donator koji je blizak kalifornijskom guverneru Gevinu Njusomu i koji će izabrati senatorkinu zamenu rekao je: „Megan bi definitivno mogla da bude dugotrajna zamena. Nije nemoguće. Događale su se i luđe stvari“.

Smrt Dajane Fajnstajn stvorila je jedinstvenu situaciju. Naime, Njusom (55), guverner Kalifornije koji se smatra predsedničkim kandidatom ako se nešto dogodi 80-godišnjem predsedniku Džou Bajdenu, ima slobodu da odabere nekoga ko će zameniti Dajanu do sledećih izbora u novembru 2024.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter