Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 10:09
0

MILENA RADULOVIĆ NOSI KUPAĆI KOJI SVAKA ŽENA ŽELI DA IMA: Zbog jednog detalja ovaj model je APSOLUTNI HIT, sve devojke su odlepile

Mlada glumica Milena Radulović je za letovanje odabrala Pirinejsko poluostrvo, a na Instagramu je objavila nekoliko detalja s putovanja, što je bilo dovoljno da privuče pažnju svojih mnogobrojnih pratilaca.

MILENA RADULOVIĆ SLEDEĆA SVEDOČI PROTIV ALEKSIĆA: Četiri žrtve su do sada dale svoj iskaz

Tako je nedavno objavila seriju fotografija s letovanja, a posebnu pažnju privukla je ona na kojoj je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, koji zbog jednog detalja svaka devojka ovog leta želi da ima.

Glumica se fotografisala na prostranoj peščanoj plaži, oko vrata je nosila srebrnu ogrlicu, dok je na glavi imala crne naočare za sunce.

Printscreen

Ovaj kupaći kostim u pink boji jedan je od odevnih komada za kojim su žene širom sveta poludele, i to nakon premijere filmskog hita „Barbi“.

Groznica oko ovog filma zahvatila je gotovo čitavu planetu, te gotovo ne postoji devojka koja na sebi ovog leta ne nosi bar jedan roze detalj, pa izuzetak nije ni Milena Radulović.

Po svemu sudeći, ovaj model kupaćeg kostima je pun pogodak ovog leta, jer ćete u njemu zasigurno privući sve poglede na plaži, bazenu ili nekom drugom kupalištu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter