Izvor: Kurir
07.10.2023 u 17:24
2

NAKON SUOČAVANJA STANIJE I ANELI OGLASILA SE PORODICA Ahmićeve! Nakon svega doneli VAŽNU odluku! NEOČEKIVANO

Nakon što su se sinoć konačno pred kamerama suočile Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić i razgovarale o mužu Ahmićeve, Asminu Durdžiću, javnost je ostala zapanjena svim detaljima.

Aneli je Staniji predočila da je Asmin patološki lažov, te da joj zamazuje oči fejk markiranim stvarima, dok zapravo grca u dugovima, kao i da ga čeka zatvorska kazna.

Aneli je takođe Staniji otkrila da je Asmin tražio da je vidi po povratku iz Amerike, gde je bio sa Stanijom, da joj je sve vreme slao poruke, ali i da je ona ovog leta išla na abortus, budući da joj je napravio dete neposredno pre nego što je uplovio u romansu sa njom. Kako je istakla kao dokaz kod kuće ima lekarske izveštaje.

Iako je bila skeptična prema Anelinim tvrdnjama, Stanija nije uspela da sakrije šok na svom licu u prvi mah,a sad se povodom svega oglasila Anelina porodica, tačnije njena sestra Sita, koja je otkrila da je porodica donela bitnu odluku.

– Trenutno ne mogu da se oglašavam povodom svega toga, jer imamo familijarni dogovor da ne komentarišemo. To će biti tako bar za sada – poručila je Sita.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NAKON SUOČAVANJA STANIJE I ANELI OGLASILA SE PORODICA Ahmićeve! Nakon svega doneli VAŽNU odluku! NEOČEKIVANO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter