Izvor: TELEGRAF
07.10.2023 u 19:00
0

RASPAMETILA FANOVE: JK održala koncert u Beču, a o njenom stajlingu ne prestaje da se priča!

Jelena Karleuša se novim albumima „Alfa i Omega“ vratila na scenu jača no ikada, a sinoć je održala još jedan uspešan koncertu u nizu u Beču.

Karleuša se vratila sa mini odmora koji je provela u Dubaiju sa ćerkama,  a sinoć je održala koncert u jednom popularnom klubu u Beču, a stajling koji je i ovaj put bio jedinstven – napravio je haos.

„PROVERENO“ JE OPET TEMA: Ana Nikolić se oglasila, pomenula i Milicu Pavlović

Kako je smršala i svoje telo dovela skoro do perfekcije, jer na njoj i u petoj deceniji sve puca od zategnutosti, JK je ponela zanimljicu kreaciju za nastup.

Od glave do pete bila je u popularnom modnom brenu „Balenciaga“, od čipkane potpuno providne haljine za koju je iskeširala 2.850 dolara do glomaznih čizama za koje je iskeširala 2.490 dolara.

I na kraju sve je upotpunila modnim aksesoarom, u pitanju su crne naočare takođe istog modnog brenda za koje je dala 260 dolara, što znači da je ukupno za kostim koji je ponela potrošila 5.600 dolara!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter