Izvor: KURIR
23.02.2024 u 17:24
0

NEVEROVATAN OBRT: Šok detalji misteriozne smrti Andrijane Lazić! Da li je pevačica LIKVIDIRANA?

Istraga nesrećne smrti Andrijane Lazić iz Bijeljine mogla bi da doživi novi obrt, nakon što su porodici pokazane slike nesrećne devojke načinjene prilikom preuzimanja tela u Bogradu.

Na njima nisu vidljive velike povrede iako je Andrijana pod još nerazjašnjenim okolnostima navodno pala sa 24 sprata hotela u Dubajiu 10. januara ove godine, potvrđeno je iz izvora bliskih istrazi u koju se uključilo više bezbednosnih službi, pišu bosanski mediji.

Porodici, zbog stanja šoka, do sada nije pokazan ovaj materijal. Njeni članovi su u dilemi da li odobriti ekshmaciju tela, jer to nosi nove traume, dok na drugoj strani postoji želja da se sazna puna istina o svim dešavanjima kobnog 10. januara između 9 i 11 časova ujutro.

Devojke u sobi nisu čule ništa, pitaju se mediji u Bosni.

Tri devojke koje su bile sa pokojnom Andrijanom Lazić u sobi hotela u Dubaiju, po povratku u Bijeljinu otkrile nekoliko važnih detalja vezanih za tragičan događaj, tvrdi više pouzdanih izvora.

Njih četiri su, nakon razgledanja Dubajia, zaspale u dve odvojene dvokrevetne sobe istog apartmana. Sve tri, uključujući i devojku koja je spavala u istoj sobi sa Andrijanom, tvrde da kobnog jutra nisu čule apsolutno ništa i da su se probudile tek nakon tragedije.

Obdukcija je pokazala da u Andrijaninom telu nije bilo tragova alkohola ili narkotika. Da li su devojke koje su bile te večeri sa njom pile alkohol, za sada nije zvanično potvrđeno.

– Prema njihovoj verziji, prethodnih dana ništa nije upućivalo da će se desiti bilo šta slično, zbog čega su bile relativno bezbrižne. Andrijana jeste bila pomalo depresivna i povučena, ali nije pokazivala znake da bi mogla nauditi sebi – naveli su izvori bliski poridici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter