Izvor: KURIR.RS
18.05.2023 u 13:16
0

NIJE VEŠTA SAMO U POZIRANJU! Pevačica pokazala kulinarske sposobnosti, a ovo ćete poželeti u svom meniju!

Teodora Džehverović već neko vreme je glavna meta medija zbog provokativnog ponašanja ali i fotografija koje su na granici erotike.

Više puta je iz pomenutog razloga bila na meti osuda, do te mere da su joj govorili da ništa drugo i ne zna da radi i da je najbolje da snimi film za odrasle.

Teodora se nije mnogo obazirala na komentare, ali je ovoga puta pokazala da ume još ponešto, a to je da pravi zdrave i sveže koktele.

Na svom Instagram nalogu pohvalila se još jednom veštinom koju poseduje, te je objavljivala sastojke ali i kompletan proces pravljenja ovog napitka.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Poznato je koliko pevačica provodi vremena u teretani, a sada je predstavila i deo svog jelovnika.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kada je napravila određenu zdravu smesu i dodala zdrave začine i biljkice, snimala je sve do konačnog ishoda, kada je napitak bio spreman za konzumiranje.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter