Izvor: KURIR.RS
31.03.2023 u 08:50
0

„NIKAD NE ZABORAVI KO SI“ Milica Pavlović dobila POKLON KOJI NEMA CENU! Pevačicu preplavile emocije!

Milica Pavlović održala je svoj prvi solistički koncert "Kraljica juga" baš na jugu Srbije odakle i ona potiče u hali "Čair" u Nišu.

 

Nakon live koncerta 11.2.2023, fanovi koji nisu prisustvovali koncertu imali su prilike da pogledaju njen muzički i vizuelni performans na televiziji.

Pevačica je odlučila da i ona uživa u svim kadrovima te večeri, pa je organizovala druženje sa svojim najbližim prijateljima a na njeno oduševljenje a i oduševljenje njenih fanova taman tik pred početak programa na vratima gde su bili Milica i njeni prijatelji pojavila se njena tetka koja joj je donela tortu iznenađenja sa njenim likom.

Podsetimo, nakon spektakularnog koncerta u Nišu pevačica je najavila novi album pod nazivom „Kučeketina“ ali i veliki koncert u Areni u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter