Izvor: Alo.rs
10.10.2023 u 15:57
0

OTKRIVEN POL BEBE IVANE I MILOŠA BIKOVIĆA: Par trudnoću krio mesecima, a evo kakve probleme imaju

Ivani je do porođaja ostalo nešto više od mesec dana.

Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić čekaju sina, prenose mediji. Najpopularniji srpski glumac i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete.

– Pre skoro mesec dana saznalo se da Miloš i Ivana čekaju bebu, čime je javnost bila iznenađena jer su oni to vešto krili. Miloš i Ivana su porodici i najbližim prijateljima radosnu vest otkrili tek posle trećeg meseca trudnoće, kada su bili sigurni da je sve u redu. Kasnije, na ultrazvučnom pregledu u petom mesecu trudnoće, saznali su da je beba muškog pola, a i tu vest su sa svojim najbližima podelili tek nedavno. Ivana je trenutno u osmom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je u novembru – priča izvor  i dodaje da su bili presrećni kada su saznali da čekaju dečaka:

– Još dok nisu znali pol bebe govorili su da im nije važno hoće li biti devojčica ili dečak, već samo da bude zdravo. Ponavljali su da će mu pružiti svu ljubav ovog sveta. Na dan kada su otkrili da je u pitanju dečak, Miloš je skakao od sreće i odmah zagrlio i poljubio Ivanu. Oboma su im krenule suze radosnice i videlo se da se veoma ponose što će uskoro postati roditelji.

Ivani je do porođaja ostalo nešto više od mesec dana, a atraktivna Crnogorka i glumac uveliko smišljaju ime za dečaka.

– Predlagali su imena još kada su saznali da će postati roditelji. U početku su smišljali i ženska i muška, a kada su saznali pol, šalili su se da bi možda trebalo da se zove Petar, po Bikovićevom junaku iz „Južnog vetra“, ali to ime mu sigurno neće dati. U opticaju je nekoliko lepih i tradicionalnih srpskih imena, a za koje će se odlučiti, ni oni u ovom trenutku ne znaju – priča izvor.

Miloš se nedavno oglasio na društvenim mrežama i poručio da je reč o najvažnijem momentu u njegovom životu.

„Ivana i ja smo srećni što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti“, napisao je glumac na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter