Izvor: happy BSC Portal/Hallo.rs
01.12.2023 u 17:41
0

OTOPILO BI SVAKO SRCE: Retki trenuci iz porodičnog albuma oduševilo fanove (FOTO)

Porodična fotografija Sergeja Ćetkovića pokrenula je lavinu komentara.

Niz godina Sergej Ćetković je na samom vrhu estrade. Sve što je postigao duguje isključivo talentu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci roditelja, ali i braće Igrora i Srđana.

Upravo iz tog razloga porodična fotografija Sergeja Ćetkovića privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

DOTERALI SE TIP TOP: Iz bade mantila uskočili u elegantni večernji stajling (VIDEO)

Slavni pevač rođen je 8. marta 1976. godine u Podgorici, gde je završio nižu i srednju muzičku školu „Vasa Pavić“, posle čega je upisao Muzičku akademiju na Cetinju, smer muzička teorija.

Iako su izuzetno ponosni na uspeh koji je postigao, članovi porodice Ćetković ne vole javno da se eksponiraju, zbog čega su njihove fotografije u javnosti prava retkost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Upravo iz tog razloga retka porodična fotografija Sergeja Ćetkovića, koja je osvanula na društvenoj mreži Instagram, privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

– Moj brat Igor i ja – napisao je pevač, a porodična fotografija Sergeja Ćetkovića nastala je davne 1976. godine.

Ovaj prizor ganuo je pevačeve fanove, a komplimenti na račun skladne porodice, ali i pevačevog vaspitanja ne prestaju da pristižu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter