Izvor: KURIR
22.03.2024 u 07:46
0

“ PREVARENI MUŽ ZADNJI SAZNA“: Haris progovorio nakon razvoda sa Melinom – ČEMU TOLIKA FRKA?!

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović iznenadila je javnost.

Oni su rešili da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu, a sada je pevač za medijske ekipe, među kojima je bio i Kurir, pred nastup u Skadarliji, progovorio o razvodu od modne kreatorke.

– Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene – rekao je pevač, pa nastavio:

 Nisam spreman za novu ljubav – iskren je bio Džinović i dodao:

– To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanimaŠto vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život – izjavio je Haris, a šta je pevač još rekao poslušajte u prilogu koji se nalazi u okviru teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter