Izvor: KURIR.RS
11.05.2023 u 13:10
0

„PROVODILI SMO VREME ZAJEDNO U SVAKOJ PRILICI KADA JE TO BILO MOGUĆE!“: Balkanska diva otkrila sa kojim kolegom je veoma bliska

Jednu od najvećih zvezda zabavne muzike na ovim prostorima Kaliopi ekipa srela je na snimanju jedne emisije u Beogradu i tom je prilikom je pitala kako Beograđani reaguju kad je sretnu na ulici:

 

Prirodno, jako spontano. Ljudi mi se obrate kao nekom svom. Kao da se poznajemo i da smo neki stari znanci i to je ono što mi najviše imponuje.

Kada je u Beogradu obavezna su druženja sa Željkom Samardžićem:

– Pre svega on je moj prijatelj i znali smo se i pre nego što smo snimili duet. Provodili smo vreme zajedno u svakoj prilici kada je to bilo moguće. Mi smo nekako i porodično vezani, ja za Samardžića,a i on za mene.

Za svog sina Paka kaže da je jedan od njenih glavnih kritičara:

– Pako je jedan od glavnih kritičara, neko ko je meni i njegovom ocu jako važan i u toj ulozi, jer iako je odlučio da se ne bavi muzikom on jako dobro čuje.

Kao najbitniju stvar u roditeljstvu izdvojila je sledeće:

– Ne postoje savršeni roditelj, ali postoji jedna jedina savršena stvar, a to je ljubav. Ljubav koju se potrudimo da pružimo svojoj deci i da ih naučimo da vole ljude.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter