Izvor: HappyBSC
04.08.2020 u 11:23
0

OVO NE MOGU DA KUPE NI BOGATAŠI Pogledajte superluksuz na talasima (FOTO, VIDEO)

Superjahta, koju je dizajnirala nemačka kompanija „Porše“ već neko vreme je dostupna na tržištu, a njen izgled privlači veliku pažnju.

Jahta izgleda impresivno, a to je i bila namera singapurske kompanije „Royal Falcon Fleet“ koja je kontaktirala Studio F.A. Porše, podružnicu proizvođača legendarnih sportskih automobila kako bi im pomogla u kreiranju „svemirskog broda na vodi“.

Jahta je duga nešto više od 41 metar, nazvana je „Royal Falcon One“ i ima dizajn katamarana, stil gde dva trupa deluju kao „noge“ koje podižu celi brod iznad vode. Direktor kompanije „Royal Falcon Fleet“ i predsednik M. A. Zaman je rekao da je njen oblik osmišljen tako da se ona razlikuje od svih ostalih u lukama.

– U Sant Tropeu ili Fort Lauderdu vidite 20 do 40 megajahti koje su prilično jednake. Ako ne pogledate ime, teško da ćete primetiti razliku – izjavio je ranije Zaman.

Katamaranski dizajn je funkcionalan i omogućava luksuznije pozicije spavaćih soba na glavnoj palubi ili iznad nje, a ne ispod kao što je slučaj kod standardnih jahti. Jahta ima i tri kabine za goste na glavnoj palubi, dok je glavni apartman na gornjoj palubi pa nudi odličan pogled na okolinu. Dva trupa služe za kabine namenjene desetočlanoj posadi. Napravljena je u Švedskoj, štedljiva je, brzina krstarenja iznosi 15 čvorova, a maksimalna brzina 35.

Unutrašnjost je moderno dizajnirana, tu su kožne sofe, automatska klizna staklena vrata, džakuzi, glavni salon s palubom za panoramsko posmatranje, kao i privatna otvorena paluba glavnog apartmana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter