Izvor: KURIR.RS
20.08.2023 u 14:04
0

SAHRANILA ESTRADU: KARLEUŠA ponovo INTRIGIRA – održala minut ćutanja i ZAHVALILA se, komentari ruše INTERNET!

Jelena Karleuša je danas tačno u podne objavila svoj 12. studijski album "Omega", samo nekoliko dana nakon izlaska albuma "Alfa".

Na novom albumu, kao i na prethodnom, našlo se devet pesama „Minut“, „Romane MIX“, „XY“, „Ludilo“, „Romane“, „Abu Dabi“, ali i duet sa Devitom, pesma koja nosi ime „Nepogrešivo“, kao i „La Bomba,“ koju je najavljivala godinama i koju je otpevala na španskom jeziku.

Posebno pažnju odmah je privukla i pesma „Minut“. Naime, Jelena sve vreme ćuti tokom ovog spota, da bi na kraju rekla samo „Hvala im“. Svi su ovo odmah shvatili kao trenutak gde Jelena drži „minut ćutanja za estradu“, jer je više puta pre izbacivanja albuma najavila da će je sahraniti.

BESKONAČNA LISTA: Spisku javnih ličnosti koje je KARLEUŠA blokirala nema kraja (VIDEO)

„Da li je ovo minut ćutanja za pokopanu estradu? Ova žena je KRANG“, „Volim ovu pesmu“, „Minut ćutanja da se poklonite kraljici“, „Najjača sa albuma“, „Volim ovu pesmu“, „Minut ćutanja za estradu koju je pokopala“, „Top“, „Minut ćutanja za hejtere i estradicu“, „Iskreno, ova pesma joj je najbolja na albuma“, samo su neki od komentara ispod ovog spota.

Printscreen/Youtube
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter