Izvor: ALO.RS
20.08.2023 u 15:54
0

ŽIVOT JE NIJE MAZIO: Teško detinjstvo Goce Lazarević TERA SUZE na oči – strina je ostavljala u ŠUMI!

Pevačica Goca Lazarević ne skida osmeh sa lica, a malo ko zna da je život ni malo nije mazio, i da se ispod širokog osmeha krije velika tuga.

Pevačicu Gocu Lazarević život nije mazio, a posebno joj je teško detinjstvo ostalo u gorkom sećanju! Naime, Goca je jednom prilikom govorila o svom teškom životu, koji mnoge podseća na film.

Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana – otvorila je dušu Goca u jednoj emisiji.

Njeni roditelji su u jednom trenutku otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom, a ona i njen brat ostali su sami, dok su ih stric i strina nadgledali.

Međutim, i strina je morala da napusti dom kako bi radila, zbog čega su Goca i njen brat ostali sami, živeći u kući u šumi sa neuglednim čovekom kao čuvarom. Goca se priseća da se taj čovek nije menjao ni nakon deset dana, što je samo dodatno produbilo težinu situacije.

SAHRANILA ESTRADU?!: KARLEUŠA ponovo INTRIGIRA – održala minut ćutanja i ZAHVALILA se, komentari ruše INTERNET!

Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo – priča pevačica.

Decenijama je Goca sanjala svoju majku, koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći, kako se vraća. Iako je svesna da je majka otišla zauvek, ti snovi su je pratili tokom godina. Nedostatak majke u njenom odrastanju ostavio je prazninu u toplini i ljubavi koja je nedostajala.

Znam da je ona otišla, ipak smo mi bili mali. Ja znam da je ona otišla, a ja sam uvek imala iste snove. Decenijama sam sanjala da se ona vraća, ali njen nedostatak u odrastanju, toplini, ljubavi u svemu – rekla je Lazarevićeva.

Nakon tog događaja, njen otac je stupio u brak nekoliko puta. No, Goca ističe da su te supruge često iskazivale grubost prema njoj i njenom bratu.

– Otac je nakon toga više puta stupao u neformalne brakove. Te žene nisu bili naklonjene nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam fikcionalnu srednju školu daleko odavde kako bih se izmakla njihovom pogledu. Napustila sam rodni kraj i otisnula se u Beograd – pričala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter