Izvor: informer
31.01.2024 u 17:07
0

SEKA BRANI VELJKA: „Nije napravio dete dadilji“ , društvene mreže gore od spekulacija

Seka Aleksić oglasila se nakon komentara korisnika na društvenim mrežama da joj je suprug Veljko Piljikić bio neveran i da je imao aferu sa devojkom koja im je čuvala decu, kojoj je navodno napravio i bebu.

Kako je napisao jedan korisnik društvene mreže Iks, Veljko je ušao u vanbračnu vezu sa dadiljom koja je pevačici i njemu čuvala decu.

Informacija o prevari brzinom svetlosti pronela se društvenim mrežama, gde se uveliko spekuliše o skandalu kakav domaća estrada ne pamti.

– Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu – navodi tviteraš.

 

Ove spekulacije odmah je prokomentarisala i pevačica koja je demantovala navode pomenutog tviteraša:

 Nemam komentara! Nije tačno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti – rekla je Seka i spustila slušalicu.

Podsetimo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Upoznali su se godinu dana ranije, a Piljikić je prvobitno bio zaposlen kao član pevačicinog obezbeđenja. Pojavio se u njenim spotovima za pesme „Poslednji let“ i „Slučajni partneri“. Roditelji su dvojice sinova, Jakova (7) i Jovana (4).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter