Izvor: jutarnji.hr
10.05.2023 u 16:19
0

De Brujne je zbog SAIGRAČA izgubio DEVOJKU: „Kurtoa mi je za jednu noć dao NEŠTO ŠTO KEVIN NIKAD NIJE“

Koktel ljubavi...

Kevin De Brujne i Tibo Kurtoa bili su u glavnim ulogama u polufinalu Lige prvaka. Svetskim medijima nije dugo trebalo da nakon utakmice podsete na odnos dvojice sportista, inače reprezetativnih kolega, koji je sada očigledno čisto profesionalan zbog jednog događaja iz prošlosti…

Naime, prijateljstvo belgijskih fudbalskih zvezda prekinuto je kad se spomenuti dvojac našao „u koktelu ljubavi“ nakon što je sadašnji golman Real Madrida spavao s tadašnjom devojkom Kevina De Brujnea. Akterka jedne od najvećih afera u modernom fudbalu Kerolin Lijnen danas se nalazi daleko od očiju javnosti…

De Brujne i Kurtoa su te 2013. bili članovi Čelzija, ali nisu nosili dres „bluesa“. Kevin je bio u nemačkom Verderu, dok je Kurtoa branio za Atletiko Madrid. Prema pisanju belgijskog magazina Storyja, tadašnja De Brujneova devojka Kerolin Lijnen je imala seksualnu aferu s Kurtoa.

U celoj aferi je navodno De Brujne prvo prevario Kerolin s njenom najboljom prijateljicom, a kada je to ona saznala odmah je odlučila da se osveti pa je tako spavala s Kurtoa. Dok je Verder bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se zaputila na izlet u Madrid.

„Tibo mi je za jednu noć dao ono što Kevin nije za tri godine. Imali smo prelep razgovor i napravio mi je ukusno jelo. Kevin to nikad nije uradio za mene“, kazala je Lijnen svojevremeno za belgijske medije.

Kerolin je otkrila da nakon te noći više nikada nije progovorila ni reč s Tibo, a može se reći da su sve tri strane krenule svojim putem.

„Iako još uvek ne verujem šta je Kurtoa uradio, nastavljamo profesionalno da sarađujemo“, naveo je De Brujne u svojoj biografiji koju je objavio 2014. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter