Izvor: KURIR/INFORMER
09.11.2022 u 18:24
0

„DEBELI MORŽU, MORAŠ DA SMRŠAŠ!“: Vuk Mob pustio STOMAČINU, imao 94 KG, a uz ovaj JELOVNIK smršao 8 KG! IMA SUROV TRIK SAVET

Vuk Mob priča da se zaprepastio kad je pre dva meseca video sebe u ogledalu. Muzičar kaže da je izgledao kao morž i da je zato rešio da ode na dijetu. Vuk se hvali da je smršao osam kilograma! Imao je 94 kilograma, a sad 86 kilograma.

– Kao neko ko vodi brz život, uživao sam u brzoj hrani i alkoholu sve dok se to nije odrazilo na moj fizički izgled i zdravlje. Kad sam video kako izgledam, sebi sam u ogledalu rekao: „Debeli, odvratni moržu, moraš da smršaš“ – priča Vuk Mob i dodaje da je promenio kompletan jelovnik i počeo da trenira boks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

– Iz ishrane sam izbacio sve osim mesa i povrća. Redovno treniram boks, a tre neri me maksimalno motivišu i zahvaljujući njima skoro sav višak sam pretvorio u mišićnu masu! Slatko, slano i grickalice više nisu na mom meniju, ali da budem iskren, ponekad dam sebi oduška i popijem kad imam dobar povod – kaže Mob.

Vuk otkriva svoj jelovnik.

– Svako jutro jedem jaja, a kad mi to postane monotono, dodam ajvar ili slaninu. Ručak i večera su mi uvek isti, a to je bilo koja vrsta mesa i salata kao prilog – kaže popularni muzičar i dodaje da put do idealne kilaže nije nimalo lak:

– Teško i neprijatno je, ali se isplati! Važno je težiti željenom izgledu i nikad ne posustati!

OVO JEDE VUK MOB

Doručak: Kuvana jaja i ajvar

Ručak: Piletina i kupus

Večera: Biftek i salata

TRIK SAVET: Probušite kašiku! „Krvavo je“, ali isplati se.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter