Izvor: KURIR
24.10.2022 u 16:21
0

VUK MOB SE MNOGO UGOJIO! Reper šokirao izgledom, evo šta mu je uradio alkohol i brza hrana! SVE KIPTI (FOTO)

Reper Vuk Mob je na Instagram profilu priznao da je prestao da brine o svom zdravlju i telu. On je objavio fotorafiju na kojoj se vidi koliko se ugojio. Njegov stomak je na fotografiji u prvom planu.

Međutim, Vuk je na narednim fotografijama pokazao da je za samo dva meseca vratio nekadašnji izgled, ali priznaje da oporavak nije bio ni malo lak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OGLASIO SE HALID BEŠLIĆ POSLE SAOBRAĆAJKE! Pevač potvrdio: Bio je lančani udes

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

– Prva slika je od pre dva meseca gde sam bio u najgoroj formi u životu do sada! Alkohol, brza hrana, loš život, a onda sam počeo da treniram dva puta dnevno, bio na jezivoj dijeti i izašao sam iz odvratnog, masnog i nezdravog tela. Doduše, nisam još tamo gde treba biti, ali napredujem i idem ka tome! Ako sam ja mogao, može svako – napisao je reper uz objavu.

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

Potom je pokazao kako je uspeo da se skoro vrati u staru formu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter