Izvor: KURIR
23.08.2022 u 07:28
0

ZBOG OVE ŽENE JE RADOŠ BAJIĆ ODBIO HOLIVUD! Poznati glumac uz NJU bio dok se borila protiv RAKA

Ovih dana se navršava 45 godina neverovatnog rada i stvaralaštva proslavljenog glumca, scenariste i reditelja Radoša Bajića, a iza njega je, za sada, ostala blistava karijera sa više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

Ipak, malo ko zna da je Radoš na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Svakako da postoji. I to ne samo jedna, već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera, gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao, život – rekao je glumac.

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da supruga Radoša Bajića ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz Milenu.

– Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć – rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter