Izvor: Kurir
21.04.2023 u 08:07
0

VODITELJ UBACIO LJUBU PERUĆICU U MAŠINU, PA GA POTKAČIO ZA PRIJU! Pevač šokirao reakcijom, evo šta kaže za BIVŠU LJUBAV!

U emisiji voditelj Siniša Medić pohvalio je zenu Ljube Perućice, Katarinu Kolozeus.

 

– Tvoja zena je za sve, gledamo na Instagramu kako malteriše sa tobom, kuva, okitila je prelepo stan za Vaskrs, ja mislim da si ti našao pravu ženu – rekao je voditelj.

– Ja sam našao pravu ženu, ne ono što kažu „tri u jedan“, ona je „sto u jednoj” – dodao je Ljuba, na šta ga je voditelj pecnuo:

– Tebi je dobro došlo što se nisi oženio za Prijovićevu, na šta je pevač kroz osmeh rekao:

– E tada ne bi bilo malterisanja.

Podsećanja radi, Ljuba i Aleksandra su bili u dugoj i ozbiljnoj vezi, te je sve govorilo da će njihova ljubav biti krunisana brakom, ali usledio je raskid.

Nakon prekida ovaj ljubavni par je ostao u prijateljskim odnosima, a svoju sreću u emotivnom smislu, pronašli su nešto kasnije sa drugim partnerima. Aleksandra se udala za Filipa Živojinovića, dok je Ljuba u srežnom braku sa Katarinom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter