Izvor: Kurir.rs/LAMag
18.01.2023 u 08:26
0

BRAJAN VOLŠ OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO I SPALIO ANINO TELO: Procureli novi detalji iz istrage, svi ostali nemi!

Brajan Volš je juče optužen za ubistvo, a već je u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju. Trebalo bi da se danas pojavi pred sudom po novoj optužbi za ubistvo.

Brajan Volš, suprug nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš, optužen je za njeno ubistvo tri nedelje nakon što je nestala, a prema najnovijim informacijama, sumnja se da je raskomadao u podrumu.

ZADOVOLJNA SAM ONIM ŠTO VIDIM U OGLEDALU: Ana Volš na Instagramu odgovorila na jedno pitanje i otkrila mnogo toga o sebi! (FOTO)

Naime, kako piše LAMag, Brajan je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru, i sumnja se da je upravo u tom periodu, za Novu godinu, ubio svoju suprugu Anu u podrumu kuće, a potom njene posmrtne ostatke odložio u spalionicu.

Brajan Volš je juče optužen za ubistvo, a već je u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju. Trebalo bi da se danas pojavi pred sudom po novoj optužbi za ubistvo.

Okružni tužilac Norfolka Majkl Morsi rekao je da dokazi u istrazi potkrepljuju optužbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe biće verovatno predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni – rekao je on.

Na dve deponije i kod centra za reciklažu, u kojima su korišćene spalionice, lociran je signal Brajanovog telefona. Reč je o Abingtonu i Broktonu, dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa, blizu imanja porodice Volš.

– Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno – kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Istražitelji tvrde da on nije prijavio nestanak svoje supruge kako bi očistio dokaza.

– Sve vreme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara – naveo je tužilac.

Takođe, tužioci su rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Ani Volš gubi se svaki trag od 1. januara, kada je službeno krenula u Vašington. U okviru istrage uhapšen je suprug Ane Volš, Brajan Volš, a u podrumu kućepronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Pojavio se i dokument na kojem se vidi da je komšija Volšovih policiji javio da ima snimke sigurnosnih kamera koji mogu da budu od pomoći u istrazi.

Tokom pretrage imanja policija je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož – saopštila je ranije policija.

Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš kaže za Kurir da ona i dalje ne veruje u činjenicu da je njen zet Brajan Volš naudio njenoj ćerki.

– Moj zet ne bi učinio ništa nažao mojoj Ani i ja ne verujem ni u jednu izjavu koja je do sada bila vezana za mogućnost da joj je Brajan naudio – izjavila je za Kurir Milanka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter