Izvor: Tanjug
16.04.2024 u 09:26
0

DRAMA OKO SMRTI DANKE SVE VEĆA: Majka osumnjičenog za ubistvo izabrala da ne svedoči

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je Svetlana D., majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku protiv svog sina i supruga. Advokat Nebojša Živanović, branilac njenog supruga Radoslava D., izjavio je da je ona privilegovani svedok, s obzirom na to da su osumnjičeni njen sin i suprug, zbog čega je imala zakonsko pravo da ne svedoči u postupku.

Osumnjičeni za ubistvo devojčice, čije telo još nije pronađeno, su Dejan D. i Srđan J., koji se nalaze u pritvoru, ali su uhapšeni i brat i otac Dejana D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti, odnosno sakrije telo devojčice. Brat Dejana D. je umro pre nekoliko dana u policiji, od, kako mediji navode, srčanog udara. U Višem Javnom tužilaštvu u Zaječaru za Tanjug je rečeno da će osumnjičeni D.D. i S.J. biti upućeni na psihijatrijsko veštačenje čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode.

TUŽNA I SKRHANA: MAJKA osumnjičenog za ubistvo MALE DANKE stigla u Tužilaštvo

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter