Izvor: Tanjug
17.06.2022 u 16:10
0

DVE TRAGEDIJE U BEOGRADU Muškarcu pozlilo na bazenu Olimp, ženi na Adi Ciganliji, oboje preminuli!

Na beogradskom kupalištu Ada Ciganlija i na bazenu Olimp su preminule dve osobe.

Na Adi Ciganliji je preminula ženska osoba starosti oko 40 godina, kojoj je pozlilo dok se nalazila u vodi, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rečeno Tanjugu, Hitna pomoć je primila poziv u 11 časova i 45 minuta i bezuspešno pokušala da je reanimira.

AMERIKANCA TUKLI, MUČILI I TRAŽILI NOVAC OD NJEGA Četiri muškarca i jedna devojka optuženi su za teško ubistvo iz koristoljublja na Zvezdari početkom maja!

Na bazenu Olimp, na Zvezdari, prilikom plivanja pozlilo je starijem muškarcu, koji je ubrzo preminuo, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter