Izvor: Alo.rs
05.11.2023 u 13:30
0

HAPŠENJE U KIKINDI: Pištoljem PRETIO ekipi HITNE POMOĆI

Policajci u Кikindi uhapsili su P. V. (48) sa područja ovog grada, zbog sumnje da je gasnim pištoljem pretio ekipi Hitne.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кikindi uhapsili su P. V., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

„On se sumnjiči da je juče, u porodičnom stanu u Кikindi, prilikom ukazivanja lekarske pomoći njegovom ocu, pretio zdravstvenim radnicima Službe hitne pomoći držeći gasni pištolj, da bi potom ostavio pištolj i pomogao medicinskoj ekipi da smeste pacijenta u sanitetsko vozilo. Policija je potom od osumnjičenog oduzela pištolj na gas i manju količinu biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i iste poslala na veštačenje.“ saopštila je policija.

OSUĐEN PEDOFIL IZ NIŠA: Obljubio devojčice od 13 i 14 godina, pa se sramno branio da nije znao da je odnos sa decom zabranjen!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Кikindi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter