Izvor: Espreso/Kurir
26.05.2023 u 10:11
1

„SPAVAO 7 DANA NA FOTELJI?“: Kako NIKO nije primetio čudno ponašanje DEČAKA UBICE?

Prilikom davanja izjave u beogradskoj policiji majka dečaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavila je da je bilo nekih pubertetskih "bubica" kako su to razumevali, ali ništa dramatično, niti ozbiljno.

On je u školi bio izvanredan, išao je i na vanškolske aktivnosti i niko se ništa u vezi njega nije žalio, niti je on govorio da ima neke probleme. U porodici je sve funkcionisalo kako treba i odnosu su bili dobri i normalni.

Policija je majku pitala o svemu – od vrtića, kada je dečak krenuo, kakav je bio, šta se dešavalo, kada je krenuo u školu, o odnosima sa drugarima, s kim se naviše družio, ako je imao sa kim je imao probleme, da li je imao kućnog ljubimca, kakvi su mu odnosi sa sestrom, da li se žalio na nešto, da li je bio nezadovoljan nečim….a ispitivanje je trajalo deset sati!

RODITELJI DEČAKA UBICE SE OGLASILI: Izjavili SAUČEŠĆE porodicama

Njegovi roditelji nisu razvedeni, niti rastavljeni, kako se spekulisalo, već su do zločina živeli zajedno. Otac mu je sada u pritvoru, a dečak u bolnici. Majka dečaka za sada nije osumnjičena ni za šta i ona je u policiji bila na informativnom razgovoru kao građanin. Sa njom je bila advokat Irina Borović, koja kaže da je majka odgovorila na sva postavljena pitanja.

– Pitali su je oko svih događanja vezanih za sina i njegov život i odnose sa drugima. Odgovarala je i na pitanja u vezi porodičnih prilika i odnosa, dakle sve što može da pomogne da se pokuša shvatiti zašto je to uradio i kako je do svega došlo. I majka želi da raume šta je uzrok – kazala je Irina Borović. U policiji će biti ispitana i žena koja je brinula o deci kad roditelji nisu bili tu i pomagala im u kući.

Na jednoj od televizija sudski veštak dr Ljubiša Božić je napomenuo da postoje spekulacije kako je dečak na jednoj od ekskurzija spavao 7 dana na fotelji… On je dodao takođe i to da roditelji nisu mogli, a da ne primete neke promene kod svog deteta, ako ne promene, a ono pripreme koje je pravio za najveći masakr u srpskoj istoriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SPAVAO 7 DANA NA FOTELJI?“: Kako NIKO nije primetio čudno ponašanje DEČAKA UBICE?”

  1. Nemojte razlikovati razvedene od ne razvedenih , toliko patologije ima kod ne razvednih porodica to i oni sami znaju samo kada bi bili iskreni prema samima sebi . Oni koji su se razveli , ako pre toga nisu imali nerazumne odnose jedni prema drugima je veca sreca za sve pa i za decu nego kod onih koji su ostali u braku a izmedju se desavalo sve i svasta i deca to gledala od svadja, tuce, pretnji da ce se nesto uciniti deci do ko zna kojecega jos, to najbolje znaju bas takvi . Ne kaze dzaba nas narod :bolje dobar razvod nego los brak .Zasto je spavao u fotelji , moze da bude svasta razlog , to bi najbolje trebala znati njegova majka i otac ako ga poznaju ako ne onda treba da kaze on sam , da li je tu bio jos neko ko je spavao, da li su kreveti bili sastavljeni ili rastavljeni, mozda nije hteo sa tim drugim detetom da spava , mozda se bojao necega ,mozda se bojao da ce mu, tom drugom detetu , uciniti nesto lose , mozda je toga tada bio svestan da je u stanju da uradi tako nesto , njega treba pitati .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter