Izvor: Tanjug
11.04.2023 u 16:32
0

RANJEN SRBIN NA KiM: Kosovska policija priznala krivicu!

Kosovska policija saopštila je danas, povodom ranjavanja Srbina Milana Jovanovića na severu KiM, da su četvorica njenih pripadnika suspendovana.

Kako se navodi, jedan policijski službenik je suspendovan pošto nije prijavio slučaj i svoju umešanost u njemu, zbog čega je kosovska policija prethodno izdala obaveštenje da nije umešana u “razmeni ili pucnjavu iz vatrenog oružja“, a suspendovana su i još trojica njegovih kolega.

PALI ZBOG „PRANJA NOVCA“: Akcija novosadske policije!

Policija je saopštila da, na osnovu dostavljenih informacija i dokaza, postoji osnovana sumnja da je u ovom slučaju umešan jedan policijski službenik i da je policija, po zakonskim procedurama, odmah obavestila Policijski inspektorat tzv. Kosova i nadležno tužilaštvo na dalje postupanje.

Kosovo online

 

– U cilju daljeg informisanja javnosti o postupanju policije i nalazima službenih istraga, sumnja se da je u ovom slučaju umešan policijski službenik i da je Policija Kosova, po zakonskim procedurama, odmah obavestila Policijski inspektorat Kosova i nadležno tužilaštvo na dalje postupanje –  navodi se u saopštenju kosovske policije.

Dodaje se da će kosovska policija, zajedno sa Policijskim Inspektoratom i Državnim Tužilaštvom, “nastaviti da poziva na odgovornost policajca, koji krše (pravila) i ne postupaju po najvišim etičkim i profesionalnim standardima“.

Milan Jovanović iz Zvečana ranjen je noćas u blizini Bistričkog mosta, na putu između Leposavića i Kosovske Mitrovice.

KRIM SE SPREMA: Rusko utvrđenje će odoleti naletu!

On nije mogao da potvrdi ko ga je ranio, ali je izjavio da na tom mestu nije bilo nikoga osim Policije Kosova. Kosovska policija je zatim negirala umeštanost u slučaj ranjavanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter