Izvor: Kurir.rs
13.04.2023 u 11:09
0

TELO MUŠKARCA NAĐENO JUTROS KOD DUNAVA: U gustom i nepristupačnom šipražju, sumnja se da je to treći prijatej iz prevrnutog čamca

Jedan je preživeo, ostala trojica su se utopila, a dosad su nađena tela dvojice prijatelja. Sumnja se da je ovo telo trećeg muškarca - Miloša, ali to će utvrditi patolog.

Na obali Dunava, na 9 kilometara od mesta na kom se 18. marta u blizini Ade Huje prevrnuo čamac s četiri prijatelja, pronađeno je telo muškarca za kog se sumnja da je poslednji od tri momka koji su se utopili.

PRONAĐEN NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE NESTAO U DUNAVU: Telo isplivalo kod Smedereva, identifikovao ga brat

Telo muškarca pronađeno je jutros na nepristupačnom terenu, u gustom rastinju i šipražju, na oko 9 kilometara od mesta na kom se 18. marta prevrnuo čamac sa četiri prijatelja koji su se od dana nesreće na reci vodili kao nestali.

Dušan Marković, brat jednog od trojice nestalih prijatelja, Miloša Markovića rekao je juče da je negde u isto vreme kada je isplivalo telo za koje se sumnja da je Nenad Trivković, isplivao i ranac njegovog brata Miloša.

On je apelovao na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku danas i pogledaju po obali kako bi se agonija porodice nestalih što pre završila.

– Juče je pronađeno jedno telo, jakna i dokumenti pripadaju Nenadu, ali obdukcija mora da pokaže o čemu se radi i da zvanične informacije. Juče u isto vreme pronađen je i ranac mog brata Miloša Markovića, uzvodno od te tačke na levoj obali Dunava – kaže Dušan, kome su navrle suze na oči.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter