Izvor: Kurir
17.08.2023 u 12:18
1

„STICALI SMO GA OLIVER I JA 11 GODINA – NIKO OD KOMŠIJA NIJE PRIJAVIO“: IZGOREO STAN ŽENE OLIVERA IVANOVIĆA – MILENA u SUZAMA

Državnoj sekretarki Mileni Popović zapalio se stan u Beogradu na Banovom brdu.

Kako saznajemo požar je izbio u spavaćoj sobi i kasnije je nastavio da se širi po celom stanu.

Uzrok požara za sada nije poznat.

UDARIO JE ŠAMAROM A ONDA NA PODU NASTAVIO DA JE ŠUTIRA: JEZIV SNIMAK NASILJA nad ŽENOM kod POLICIJSKE STANICE u SARAJEVU – HAVARIJE u BiH ne PRESTAJU (VIDEO)

U stanu nije bilo nikoga, jer je ona u tom trenutku bila sa detetom u Novom Sadu.

Podsetimo, Milena u stanu živi sa sinom, kojeg je dobila sa Oliverom Ivanovićem, liderom Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.

Inače, ranije je živela u stanu u Kosovskoj Mitrovici. Prošle godine se poteglo pitanje da li bi Milena mogla da ostane bez tog stana jer Oliverova deca iz prvog braka žele da stan uđe u imovinsku raspravu.

„MENI JE VRLO DRAGO DA VI TAKO DOBRO SARAĐUJETE SA GOSPODINOM NAJSOM“: LEGENDARNA SCENA – UBITAČNI TANDEM MILOŠEVIĆ-ŠEŠELJ se smeju TUŽIOCU NAJSU (VIDEO)

Popović je tada istakla da „nije isto kada je Oliverov sin od 40 godina naslednik, kao i njen sin od 11″.

Oni su svi već materijalno obezbeđeni i dobijaju određenu sumu, što mi nikada nismo tražili. Ovaj stan smo Oliver i ja zajedno stekli tokom 11 godina braka i on pripada Bogdanu. Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da to sada želi da ospori“, objasnila je tada ona.

Milena Popović oglasila se posle požara u svom stanu na Banovom brdu i rekla je da je sreća što nije bila u stanu sa detetom.

IDU NA RUSKU GILJOTINU: UKRAJINA AKTIVIRALA NAJELITNIJU 82. BRIGADU – evo čime su NAORUŽANI (VIDEO)

Kaže i da je van sebe zbog svega što se dogodilo.

– Bila sam sa detetom u Novom Sadu. Kada sam došla u stan, sve je izgorelo. Ne znam šta je uzrok požara, ali je sve izgorelo. Niko od komšija nije pozvao vatrogasce, niko nije prijavio požar… Strašno! Van sebe sam, stvarno! – rekla nam je Milena, dodajući da će policija utvrditi uzrok požara.

– Ne znam šta je uzrok požara, ali je sve izgorelo.

Podsetimo, vatra je izbila u spavaćoj sobi, a potom se proširila po celom stanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„STICALI SMO GA OLIVER I JA 11 GODINA – NIKO OD KOMŠIJA NIJE PRIJAVIO“: IZGOREO STAN ŽENE OLIVERA IVANOVIĆA – MILENA u SUZAMA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter