Izvor: Tanjug
22.07.2021 u 10:47
0

Britanac uhapšen zbog hakovanja profila na Tviteru

 Britanski državljanin uhapšen je u Španiji u vezi sa hakovanjem Tvitera u julu 2020. godine, koje je ugrozilo naloge političara visokog profila i poznatih ličnosti, saopštilo je danas američko ministarstvo pravde.

Britanac je identifikovan kao 22. godišnji DŽozef DŽejms O’Konor, a suočen je sa više optužbi. 

VAŽNO

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

KiM: Uvredljivim grafitima vandalizovano dečje igralište!

PRVOSTEPENO OSUĐEN M.S za ubistvo Kristine Kaplanović (20)

BAHATO PARKIRANJE I ATAK NA TAKSI STAJALIŠTA! Žalbe građana upućene ovlašćenim predstavnicima taksi prevoznika!

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!

U krivičnoj prijavi optužen je i za kompjuterske upade povezane sa preuzimanjem naloga na TikToku i Snepčetu, uključujući jedan incident u vezi sa iznudom, kao i za sajber uznemiravanje 16-godišnjeg maloletnika.

Još jedna osoba, koja je u krivičnoj prijavi identifikovana kao ”maloletnik 1“, takođe je optužena za hakovanje Tvitera koje se odigralo 30. jula 2020. godine, u severnom okrugu Kalifornije.

Haker je kasnije identifikovan kao 18- godišnji Graham Ivan Klar.

PROČITAJTE JOŠ

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Ilon Mask najavio: „Tesla“ će verovatno prihvatiti bitkoin kao sredstvo plaćanja

Eskalacija nasilja na Haitiju uoči sahrane ubijenog predsednika

ŽREB ZA TOKIJO! Ovo su Đokovićevi protivnici u startu!

On se u martu izjasnio krivim po državnim optužbama na Floridi i pristao je da odleži tri godine u maloletničkom zatvoru.

Napadom na Tviter u julu 2020. godine hakovan je niz Tviter naloga, uključujući tadašnjeg demokratskog kandidata za predsednika DŽoa Bajdena i izvršnog direktora “Tesle” Ilona Maska.

Na udaru su bili i nalozi bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, TV rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Bila Gejtsa, Vorena Bafeta, Benjamina Netanijahua, DŽefa Bezosa, Majkla Blumberga i Kanjea Vesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter