Izvor: Happy BSC
19.01.2021 u 08:57
0

NEVEROVATAN SNIMAK NLO: Čudo na nebu od bisera nagoveštaj da nam VANZEMALJCI DOLAZE?! (VIDEO)

Lovac na NLO Skot Varing poznat je po svojim pokušajima pronalaženja vanzemaljskih tragova u svakodnevnim pojavama, koje bi mnogi smatrali sasvim uobičajenim. Međutim, snimak užarenog objekta na nebu Severne Dakote koji je nedavno objavio, ponovo je podstakao ljubitelje natprirodnih pojava da se zapitaju da li smo sami u galaksiji.

OVO MORATE ZNATI

ODREĐEN PRITVOR MIKI ALEKSIĆU! Evo koliko će dugo biti iza rešetaka!

SASLUŠAN MIKA ALEKSIĆ: Negirao optužbe!

ISPLIVALI SKANDALOZNI SNIMCI PONIŽAVANJA, EVO KAKO JE MIKA „SPUŠTAO“ ĐAKE: „Mrš na umivanje gluperdo“ (VIDEO)

Video je navodno snimio lokalni stanovnik u Fargu 9. januara. Na njemu je prikazano kako se objekat na nebu transformiše iz kruga u strukturu sličnu bisernoj ogrlici dok se kamera približava.

Skot Varing, podelio je snimak na svom Jutjub kanalu.

 – Pogledajte ovo. Ovo je zaista izvanredno  – komentarisao je sliku na snimku.

Ali, ne dele svi njegovo oduševljenje, pa su neki gledaoci sugerisali da su čudan prizorsamo svetla koja sijaju kroz maglu ili izlazeće sunce.

Drugi, s druge strane, veruju da to nije ništa drugo nego bliski susret sa NLO.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter