Izvor:
12.05.2019 u 18:59
0

PUT IZ SNOVA: Kako za malo novca da letujete u Majorki! (FOTO)

Majorka nije bez razloga jedno od najboljih letovališta na svetu. Ostrvo pokriva želje najrazmaženijih turista, a zabluda je da ga vole samo džet-set i klinci željni divljeg noćnog provoda.

Ukoliko želite da se izolujete, takozvane kale (uvale) će vas sakriti od spoljnog sveta i ponuditi bajkovito kupanje u zeleno- plavim lagunama. S druge strane, tu su fenomenalne lokacije koje ne bi trebalo propustiti kao što je čarobno seoce na vrh brda i Kartuzijanski manastir iz 14. veka gde je Frederik Šopen proveo zimu sa svojom ljubavnicom Žorž Sand. Majorka je egzotična iako je u Evropi, interesantna je, atraktivna, puna prirodnih lepota i savršene infrastrukture.

Međutim, aranžmani za ovu destinaciju su uglavnom jako skupi jer podrazumevaju boravak u hotelima sa tri, četiri zvezdice, polupansione i avion. Zato smo istražili koliko bi sve to koštalo u sopstvenoj organizaciji i razlika je zaista velika.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter