Izvor: Kurir.rs
02.02.2024 u 16:39
0

DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA KUHINJA ILONA MASKA? Fotografija napravila kuršlus na mrežama – šta kažete? (FOTO)

Valter Isakson, biograf miljardera Ilona Maska, objavio je fotografiju na kojoj se navodno vidi kuhinja i deo dnevne sobe jednog od najbogatijih ljudi današnjice.

UGRAĐEN PRVI ČIP U LJUDSKI MOZAK! Ilon Mask otkrio šta je cilj!

Isakson je fotografiju objavio na svom profilu na društvenoj mreži X i dao retki pogled na milijarderov jednostavan dom.

– Mask je 2020. godine odlučio da proda svojih pet velikih kuća i da kao svoju primarnu rezidenciju koristi spartansku dvosobnu kuću u Boka Čiki u Teksasu gde smo se sastajali. Mask bi sedeo za ovim drvenim stolom i telefonirao – napisao je nedavno Isakson.

– Prodajem skoro svu fizičku imovinu. Neću imati kuću – najavio je Mask 2020. godine.

Kuće u vlasništvi milijardera, koje su se uglavnom nalazile u oblasti Los Anđelesa, prodate su prilično brzo. Svoju poslednju nekretninu, vilu u San Francisku, prodao je za skoro 30 miliona dolara krajem 2021. godine.

Pevačica Grejms, njegova bivša partnerka i majka troje njegove dece, jednom prilikom je rekla da Mask živi jednostavnim načinom života.

Milijarderu nije strano da živi ispod svojih mogućnosti. Кao student navodno je trošio jedan dolar dnevno za hranu fokusirajući se na osnovne stvari i održivu potrošnju.

– Ovde živi najbogatiji čovek na svetu? Zaista pokazuje koliko mu je više stalo do drugih nego do sebe i svog načina života – navodi jedna korisnica.

– Nekako mi je uznemirujuće kad najbogatiji čovek na svetu nema veću kuhinju od mene – nadovezao se jedan korisnik.

– Bukvalno sve što vam treba – dodao je treći korisnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter