Izvor: Stil
02.01.2024 u 23:11
0

KAŽU DA NEMA NAPAĆENIJE ŽENE OD SOFIJE: Zbog muža se odrekla PRAVOSLAVLJA, a on je obrukao za sva vremena

Kraljica Sofija bila je prevarena više puta, a zbog muža je podnela veliku žrtvu.

Pre nekoliko godina objavljena je knjiga „Huan Karlos: kralj sa 5.000 ljubavnica“ u kojoj se navode detalji njegovog burnog vanbračnog života. U objavljenoj knjizi A. Inglesa se tvrdi kako je Huan Karlos komplusivno menjao ljubavnice pa je spavao s gotovo 5.000 žena.

Pikanterije iz njegovog života svima su poznate, dok je kraljica Sofija za to vreme vodila povučen stil života baveći se vaspitavanjem dece. Životna priča kraljice Sofije, žene koja je napustila Balkan i odrekla se svega zbog čoveka od kog je trpela samo poniženja puna je turbulencija.

Rođena je 2. novembra 1938. godine u palati Tatoi u Aharensu, u Atini, sa titulom princeze od Grčke i Danske. Naime, ona je najstarije dete kralja Pavla i njegove supruge kraljice Federike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter