7°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

POSLE VIŠE OD PET MESECI! PONOVO RADI BIOSKOP U KRALJEVU: Građani uzbuđeni!

Posle pet i po meseci pauze, uzrokovane epidemijom koronavirusa, kraljevački bioskop otvoriće vrata ljubiteljima sedme umetnosti u sredu, 2. septembra, a poštovaoce filma očekuju i vredni pokloni.

- U pitanju je podela filmskih plakata, koja će biti upriličena u sredu, četvrtak i petak (2, 3. i 4. septembra), kada će od 12 do 14 časova kolekcionari i svi zainteresovani moći da odaberu svoje filmske plakate i da ih besplatno preuzmu. Stavićemo maksimum da neko može da preuzme 10 do 15 plakata sve do isteka zaliha. Mislim da je to simbolična i lepa akcija za početak rada bioskopa, kaže Bora Tošić, direktor Multimedijalnog centra "Kvart".

SAZNAJTE I OVO...

Građani Srbije od DANAS u Bugarsku bez PCR testa

"NE MOŽEMO DA KAŽEMO DA VIRUSA NEĆE BITI": Dr Kon o školskoj godini i uvedenim merama

DEVOJČICA (12) SE POVREDILA U DVORIŠTU VRANJSKE ŠKOLE: Vatrogasci sekli šipku da je oslobode

ĆUPRIJA: Nemačka kompanija otvara 450 radnih mesta!

UŽAS U ŽABARIMA: Žena (42) izbola muža (32) NOŽEM?!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ĐACIMA POLAZAK U ŠKOLU: Želim vam da proslavljate predstojeće uspehe

Prema njegovim rečima, za početak, na repertoaru će se naći film "Tenet" poznatog režisera Kristofera Nolana, za najmlađe gledaoce "Kapetan Sabljozubi i magični dijamant", a dezinfekcija bioskopske sale obavljaće se pre, posle i između projekcija.

- Bioskopska sala raspolaže sa 248 sedišta, a zbog poštovanja preporučenih epidemioloških mera, za svaku projekciju u prodaji biće 124 karte. Planirano je da svako drugo sedište u redu bude prazno, da publika nosi maske i sedi u cik - cak u redovima. Naravno, to ne važi za one koji dolaze u paru ili žive zajedno, dodaje Tošić.

Kraljevački bioskop "Kvart“ nije menjao cene ulaznica, tako da za dečje filmove karte koštaju 250 dinara, a 300 i 350 dinara karte za domaće, 3D filmove i blokbastere.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti