19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RAZRAĐENA MATORA FUFA Obožavala je žestoko nabijanje i da se izlivaju po njoj

Imala sam 48 godina kada sam se razvela, poslednjih par godina živeli smo kao dva stranca, bez razumevanja, ljubavi, strasti i svega onog što bi činilo jedan skladan brak, dece nismo imali, tako da je na kraju krajeva razvod bio jedina razumna stvar koju smo uradili u poslednje vreme. On se iselio i otišao gotovo bez pozdrava, samo me je pogledao i rekao:

- Vidimo se.

Ostala sam u našem malom stanu sama, utučena, gotovo bez novca jer našu ionako malu ušteđevinu sud je podelio na pola. Sledećih nekoliko nedelja gotovo da nisam izlazila iz stana, pošto nisam bila zaposlena spavala sam do podneva, kasnije bih odlazila do obližnje prodavnice i kupovala ponešto da pojedem i opet se vraćala nazad. Tih dana život mi je izgledao kao beskrajni crni krug.

Zašto sam počela da prodajem svoje telo, pa odgovor je jednostavan. Bila sam gladna. Ono malo novca što sam imala brzo se istopilo, prvo sam isprodavala gomilu nepotrebnih stvari iz stana, listala oglase svaki dan tražeći bilo kakav posao, odlazila na par razgovora ali bez uspeha. Naslušala sam se raznih izgovora kojima me odbijaju da mi se smučilo. U glavi sve češće mi se javljala ideja da počnem da se jebem za novac, nisam više imala ništa da prodam. Dok sam listala oglase u potrazi za poslom uvek sam nailazila na oglas tipa "ona traži njega" i slično koji su u malo zavijenoj formi nedvosmisleno govorili da se radi o najstarijem zanatu. Večeri kad sam držala poslednje dve novčanice od po 1.000 dinara sam odlučila, sutradan sam ih dala za oglas.

PROČITAJTE JOŠ...

NESTOROVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Pogledajte gde je HAPPY BSC ulovio kontroverznog pulmologa (FOTO)

DANAS JE VELIKA GOSPOJINA: Na praznik majki i žena jedna stvar se NIKAKO NE RADI

Građani Crne Gore NE ODUSTAJU od ODBRANE SVETINJA! Pogledajte VELIČANSTVENE SCENE iz Berana! (VIDEO)

Telefon je već sledećeg dana počeo da zvoni od ranog jutra, propustila sam par poziva, na jedan sam se javila i samo rekla da je greška, srce mi je lupalo. Bila sam uplašena, bila sam na korak da odustanem od cele zamisli, ali onda sam se trgla i grubo vratila u realnost. Šta ću da radim sutra, čime ću da platim račune, šta ću jesti za nedelju dana, hoću li morati da idem i čeprkam po kontejnerima što sam viđala veoma često... Ne, čvrsto sam rešila - ne. Na sledeće zvono sam se javila.

- Da, ja sam - izgovorila sam.

Moram da kažem da sam imala dosta sreće. Prva mušterija mi je bio mladić od 22 godine koji je još uvek bio nevin, želeo je da izgubi nevinost sa starijom iskusnijom ženom. Mada ja baš i nisam bila preterano iskusna pored svog bivšeg muža bila sam samo još sa dvojicom i to pre braka, alo to nije ni važno. Ovaj mladić to neće sigurno primetiti. Dogovor je bio da on dođe kod mene u 8 uveče. U prvi mah nisam znala šta da radim kako da se ponasam kad da tražim novac, šta da obučem. Sredila sam spavaću sobu, prostrla čistu posteljinu, izbacila nepotrebne stvari. Sve u svemu htela sam neku romantičnu atmosferu, zatim se istuširala, obukla najbolji veš koji sam imala. ogrnula bade mantil i čekala svog prvog klijenta.

Na vratima je stajao veoma lep i zgodan mladić. Na prvi pogled sam pomislila da on mora da ima po jednu devojku za svaki prst, da me je verovatno slagao kad je rekao da je nevin, sklonila sam se malo u stranu.

- Izvoli, uđi - trudila sam se da mi glas bude iskusan, zavodnički, koliko je bio pojma nemam.

Ponudila sam ga pićem. Nije hteo. Tada sam shatila da je momak izuzetno stidljiv, da mu je neugodno, shvatila sam da moram da ga opustim i da vodim igru, ali ni sama nisam znala kako da se ponašam. Mislila sam u sebi korak po korak pa dokle stignemo, uhvatila ga za ruku i povela prema spavaćoj sobi, zbacila sam bade mantil i ostala samo u gaćicama. Počeo je da se svlači. Imao je prelepo telo, zadovoljstvo ga je bilo gledati, gledao me je kao opčinjen i skoro sam osećala kako mu srce udara. Ostao je samo u boksericama ispod koji se ocrtavao već gotovo krut kurac, prišla sam blizu njega.

- Ja ću ih skinuti.

Počela sam da ih povlačim na dole, kurac mu je bio prav sa prelepim svetlo ljubičastim glavićem. I sama sam počinjala opasno da se palim, nervoza koju sam osećala u početku polako je čilela i zamenjivala je požuda koju je ovo mlado telo ispred mene budilo. Svukla sam i svoje gaćice, uhvatila ga za ruku i prinela mom međunožju. Čvrsto me je stegao a zatim počeo da me mazi, prošlo je već neko vreme otkad me je muškarac mazio dole, osećaj je božanstven. D drugom rukom je počeo da me trlja po grudima, prelazeći sa jedne sise na drugu. Kurac mu je već bio čvrst, sa glavića mi se pružala nit bezbojne tečnosti, napaljen je mislila sam, da li da ga uzmem u usta. Uhvatila sam ga rukom i počela da povlačim gore-dole. Njegov glasan uzdah me je trgnuo, počeo je da svršava, mlazevi sperme su prskali dok sam ga ja još uvek držala, otrgao se od mene i seo na ivicu kreveta prikrivajući se rukama, crven u licu.

- Jebem ti - samo je jedva čujno rekao i pogledao me.

- Izvini - pokušao je da se nasmeje.

U tom momentu bila sam zbunjena, bilo mi ga je žao, ali gledala sam ga i tada mi je sinulo, neće se na ovom završiti, pružiću mu veče koje će pamtiti ceo život. Prišla sam mu poljubila ga nežno.

- Nemoj da brineš, prvi ti je put. To se svima dešava prvi put - prošaputala sam.

- Stvarno? - pitao me je, već sa olakšanjem u glasu.

- Naravno, veruj mi, svima - osmehnula sam se.- Hajde u krevet.

Povukla sam ga naviše. Počeli smo da se ljubimo, mazimo i u kratki pauzama razmenimo po koju reč, kurac mu je veoma brzo ponovo postao krut ali ja ga nisam požurivala, čekala sam da on preuzme inicijativu, što je on ubrzo i uradio.

- Hoću da te jebem - gledao me je pravo u oči.

Skočio je sa kreveta i iz pantalona izvukao kutiju sa kondomima, iscepao paketić i navukao ga na ukrućeni ud. Raširila sam noge a kažiprstom ga pozvala.

- Dolazi ovamo - rekla sam.

Jebao me je, ispočetka polako, kad sam mu rekla brže ubrzao je, možda je sebično ali u tom trenutku sam mislila samo na sebe. Osećala sam se predivno, mislim da sam bila vlažna kao nikada do tad, prelep mladić se zabijao u moje međunožje, moja pička je volela svaki ubod, počela sam da stenjem od zadovoljstva. Osećala sam da on ubrzava, polako, prošaputala sam htela sam da traje, ali mladost je brža, osećala sam kako se trza i glasno uzdiše, sručio se preko mene. Ležali smo ukrevetu, osmeh mu nije silazio sa lica, momak se raspričao kao da sam mu najbolji drug, a ne žena koja ima duplo više godina od njega, u svakom slučaju mi je prijalo, imala sam seks, ne baš za pamćenje ali bilo mi je lepo, ali najviše od svega mi je falila bliskost sa nekim.

- Moram da idem -  rekao je i počeo da se oblači.

Sat je pokazivao par minuta do ponoći, iz jakne je izvadio koverat i pružio prema meni.

- Ovo je za tebe, kao što smo se dogovorili.

U tom trenutku su mi osećanja bila pomešana, ponovo sam se osećala kao žena, ali sa druge strane osećala sam se kao kurva jer na kraju krajeva to sam i bila. Uzela sam koverat i nasmejala se najbolje što mogu.

- Hvala.

OVO MORATE ZNATI...

JEZIVO: Konobar izboden nakon što je odbio da usluži gosta bez maske!

KRVAVI OBRAČUN ISPRED KAFANE U SMEDEREVU: Pregazio ga NAKON SVAĐE, ovo LEDI KRV u ŽILAMA!

Dani su se smenjivali, posla je bilo skoro svakog dana, prvo pravilo koje sam zadala sebi bilo je samo jedna mušterija dnevno, to odradim i više se ne javljam na telefon ili se javim i ako postoji mogućnost da zakažem za sutradan. Klijenata je bilo raznih, od prelepih do ružnih, debelih, kuratih od kojih me je bolela pička, neki su dolazili više da pričaju nego da jebu, sve u svemu svakoga dana su mi se otvarali novi pogledi na svet i na ljude. Guzu nisam davala iako su mi nudili duplo više novca, jednostavno nisam bila spremna za to. Posle jedno mesec dana sam shvatila da sam zaradila više nego profesor ili lekar, i da sam mogla da zaradim još više da sam pristala na neke ponude koje sam odbila. Čvrsto sam rešila da sad više nema nazad i da neka pravila moraju da se promene, a prva odluka je da počnem da se tucam u guzu.

U početku novac sam trošila uglavnom na sebe, kupila sam gomilu novih krpica, novu kvalitetnu šminku, gomilu veša, tangi, čipke, sve ono što sam mislila da će se svideti mojim klijentima, išla sam redovno na depilaciju, promenila frizuru, tri puta nedeljno sam odlazila u obližnju teretanu. Sve u svemu za par meseci sam se osećala kao potpuno nova osoba. Imala sam novca i što je još važnije skoro svakodnevni seks, nisam se štedela htela sam da nadohnadim sve one uzalud potrošene  godine. Seks mi je bio otkrovenje, ni slutila nisam šta sam sve propuštala. I dalje sam radila samo sa jednim klijentom dnevno, ako mi se mušterija ne dopadne Ili je jednostavno loš jebač to sam odrađivala mehanički, samo da obavim posao. Oni koji su me dobro jebali za istu cenu su ostajali i po par sati a ponekad i čitavu noć. Obožavala sam jutra kad sam se budila umorna ali u isto vreme veoma srećna i zadovoljna nakon noći dobrog seksa, a i bila sam plaćena za to.

Počela sam da se jebem i u guzu, to je neke moje stalne mušterije toliko oduševilo da su mi sami nudili više novca samo da ga zavuku u moje dupe. Sama ideja analnog seksa ranije mi je bila nezamisliva, ali ponude koje sam počela da dobijam su me vukle da probam. Ne kažu za džaba da je novac najbolji afrodizijak. Pošto sam odlučila da probam želela sam da saznam sve o tome, najbolji način za to je naravno internet. Čitala sam o tome kako da se pripremim, šta treba da znam, šta ne treba raditi, razna iskustva ljudi koji su pisali o analnom seksu i slično. Svima je bilo zajedničko to da analni seks može biti veoma prijatan, poseban utisak na mene je ostavila gospođa koja je pisala da je anal sastavni deo njenog seksualnog života godinama i da ne bi mogla da zamisli seks bez njega.

Prvi muškarac koji me je tucao u dupe je bio dobrodržeći 60-godišnjak, odmah mi se svideo, šarmantan, neposredan, sa predivnim zelenim očima. Čim je došao dao mi je kovertu sa novcem, za dva sata, kao što smo se dogovorili, nasmešila sam se i kao i uvek učtivo zahvalila. Pošto sam poslednje vreme klijente dočekivala samo u bademantilu i eventualno u nekim tangicama ispod, odmah se bacio na mene. I kod mene je postojalo pravilo bez ljubljenja, koje sam kršila u retkim situacijama, ovo je bila jedna od njih. Želela sam da ga ljubim. Bacao je odeću sa sebe, povremeno me pribijao uz sebe i strasno me ljubio, bio je preplanuo bez ijedne dlačice na telu, osim kose. Zbacila sam mantil i povela ga u sobu.

Počeo je da me liže, kružio, grickao i sisao moju mokru pičku, znao je šta radi a ja sam počela da ječim od zadovoljstva. Osetila sam njegov jezik kako se spušta niže, lizao mi je rupicu na guzi, natapao je pljuvačkom a zatim polako počeo da zavlači prst dok mu se jezik ponovo vratio naviše. Polako se odvojio od mene dok sam se ja uvijala na krevetu, navlačio je kondom.

- Okreni se, lezi na stomak - glas mu je nežan, ničeg zapovedničkog u njemu.- Hoću da te jebem u to prelepo dupe.

Okrenula sam se, nisam htela da mu kažem da to nikad nisam radila, uzeo je tubicu sa lubrikantom i sipao po kurcu a zatim i po mojoj rupici. Zajecala sam više od bola nego zadovoljstva kada sam ga osetila unutra, počeo je polako da se pomera napred-nazad.

OTKRIJTE I OVO...

UKUSNO, BRZO, JEDNOSTAVNO: Spremite Keto zapečeni karfiol sa piletinom za samo 130 dinara!

LEKCIJE ČUVENOG AUTOMOBILSKOG ASA: Ovo su problemi VOZAČA POČETNIKA, ali ne dramite lako se rešavaju!

OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Jovanu Jeremić dočekalo iznenađenje u studiju Happy TV (FOTO)

UTAKMICA VREDNA OSAM MILIONA EVRA! Zvezda sa velikim nestrpljenjem čeka ŽREB!

- Ako te boli reci mi i prestaću - prošaputao mi je na uvo.

- Ne prestaj, ne boli mnogo - što baš I nije bila istina ali sam rešila da izdržim.

To mu se dopalo. Počeo je da ubzava, levu ruku je zavukao ispod i počeo da mi draži pičku, osećaj je postajao sve bolji, moram da kažem da sam uživala. Jebao me je dvadesetak minuta, počeo je glasnije da stenje i da se trza. Svršavao je.

- Hvala ti - rekao je dok smo ležali na krevetu.- Uživao sam.

- Bilo mi je zadovoljstvo - smešila sam se.

Telefon mu je zazvonio, skočio je sa kreveta.

- Tu sam dušo, svratio sam kod Petra da mu ostavim neka dokumenta popićemo ponesto pa dolazim.

Shvatila sam da priča za ženom, nikad do tada nisam pomislila koliko njih je varalo svoje žene samnom.

- A šta ako tvoja žena odluči da proveri - pitala sam kad je završio.

- Neće, veruj mi, moja žena ima poverenje u mene.

- Aaahha - samo sam odgovorila, on je već počeo da se oblači.

- Moram da idem, ali imam jedno pitanje za tebe. 

- Pitaj.

- Da li bi se jebala sa dvojicom muškaraca istovremeno?

Bila sam zatečena pitanjem, gledala sam ga ne znajući šta da kažem, jedino što sam progovorila je:

- Ko bi bio drugi?

- Moj prijatelj, malopre pomenuti Petar.

Pošto nisam odgovarala on je već bio na vratima.

- U redu, razmisli o mojoj ponudi, zvaću te za par dana, tada ćeš mi dati odgovor - otišao je.

Ja sam odgovor već znala, naravno da ću se jebati sa njima. Čekala sam samo taj poziv da potvrdim...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti