Izvor: happbsc
15.03.2024 u 19:36
0

SERIJA „SVE ZA MOJU PORODICU“ SAMO NA HAPPY TV: Mladi glumci uživaju sve veću poluranost u Turskoj evo kako se nose sa tim

Dramatična porodična priča  koja će u vama razviti osećaj empatije prema onima koji su najčedniji i najiskreniji. Serija „Sve za moju porodicu“ promoviše prave vrednosti stavljajući akcenat na ljubav, poverenje i zajedništvo. Ona govori o tome da materijalne vrednosti, skupocene kuće, automobili i život na visokoj nozi nikako nisu pravi put do sreće, već skladna porodica.

 

Mladi glumci serije postižu sve veći uspeh i njihova popularnost raste iz dana u dan. Jedno od ovih imena je Su Burcu Jazgi Coskun, koja igra lik Asije.

U prve dve sezone, ljubavna priča likova Doruk i Asije imala je tako dubok uticaj na publiku da su Onur Seit Iaran i Su Burcu Iazgı Coskun iznenada postali popularni. Na društvenim mrežama zavladala je velika pomama oko etikete AsDor, a sa početkom treće sezone serije ponovo je počelo da se pojavljuje ovo „ludilo“.

Stotine hiljada tvitova se dele, a likovi Asiie i Doruk se rašire širom sveta. Naravno, ova situacija sa sobom donosi brzu popularnost dvojice mladih glumaca. Za one koji se pitaju šta će se desiti sa Asiie u trećoj sezoni serije Moja braća, Su Burcu Iazgi Coskun dala je nekoliko nagoveštaja.

Kao što je poznato, porodica Eren izašla je iz siromaštva i napravila korak ka bogatstvu. Bogato stanje porodice Eren vidimo u trećoj sezoni, ali Su Burcu je izrazio tvrdnju da ova situacija neće promeniti Asiju.

Glumica je rekla: „Asije je jedini lik u seriji čije bogatstvo ne može da se promeni. Ne znam za ostale likove, ali mislim da se njen odnos sa rođacima, Dorukom ili bratom nikada neće promeniti. Novac ne može da promeni Aziju.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter