Izvor: BSC HAPPY
13.10.2023 u 12:05
0

ZVEZDA SERIJE „SRCE MAFIJE“ NIJE IMALA SREĆNO DETINJSTVO: Deniz Čakir otkrila da je želela da se njeni roditelji razvedu (FOTO)

Deniz Čakir, zvezda serije "Srce mafije" koja se emituje subotom i nedeljom na Happy TV od 22 časa, danas uživa u životu, ali je jednom prilikom otkrila da nije uvek bilo tako.

Talentovana glumica dobro je poznata domaćoj publici još od serije „Kad lišće pada“ u kojoj je igrala opasnicu Ferhunde, ali malo ljudi zna da Deniz nije imala srećno detinjstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)

Rođena je u Ankari, gde se i školovala, a potom se preselila u Istanbul, gde je započela glumačku karijeru. U intervjuima često ističe da je njen život u Istanbulu samotan.

Usamljena sam ovde u Istanbulu, jer su moja porodica i prijatelji u Ankari – izjavila je lepa Deniz svojevremeno.

GLAS SLAVUJA: Zvezda serije „Srce mafije“ osim glume ima još jedan talenat! (VIDEO)

Ipak ni za najraniji period života u Ankari glumicu ne vežu baš lepa sećanja.

Od detinjstva sam želela da se moji roditelji razvedu. Možda je to zato što nisam imala srećno detinjstvo. Nije bilo porodičnog nasilja, ne mislite to. Ali moji se roditelji nisu nikada slagali – kaže Deniz Čakir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter