Izvor:
10.05.2017 u 21:59
0

DEZEN KOJI ĆE BEOGRAĐANKE OBOŽAVATI: Seve nosi SUKNJU koja preti da osvoji region! (FOTO)

Severina Kojić, koja se trenutno nalazi u Los Anđelesu, uputila je danas sa Instagrama modni pozdrav svojim fanovima. Pogled najviše privlači njena suknja.

Model u kojem se pevačica pojavila na Instagramu je zanimljivog kroja i veoma razigranog dezena sa prednje stranje. Njena dužina čini je dobrim izborom i za dnevne i za večernje prilike, a kombinacija crne boje i šara originalnim modelom.

Salonke i elegantna blizu su se odlično uklopile sa suknjom, a detalji koje viidmo na Seve pokazali su njeno modno umeće u punom sjaju.

Dezen na njenoj torbi je onaj ključni kontast kojim je Severina upotpunila svoj staljling. Suknja koju je prestavila pevačica preti da psotane veliki modni hit ove sezone. Neće sigurno zaobići ni Beograđanke, poznate po sjajnom stilu.

Happytv.rs
Foto: Instagram/severinakojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter