Izvor:
17.08.2019 u 13:35
0

MANIRI I LEPO PONAŠANJE: Otkrivamo određeni skup pravila, koje ne biste smeli da prekršite, ako sebe smatrate pravom damom!

Pored lepog držanja i širokog osmeha, jednu ženu damom čine maniri i lepo ponašanje. Dakle, prava dama sebi nikad ne bi dopustila određene greške u ponašanju i nepogrešivo ostavlja dobar utisak pri upoznavanju sa novim ljudima.

Postoji određeni skup pravila, koje ne biste smeli da prekršite, ako sebe smatrate pravom damom:

1. Modne greške

Prave dame imaju istančan stil, one ne nose preusku, ali ni preširoku odeću. One nose odmerenu odeću, koja ističe njihovu prefinjenu lepotu i mnogo govori o njihovom istančanom ukusu.

2. Pravilno držanje

Jednu damu uvek ćete prepoznati po njenom stavu, pravim ramenima i visoko podignutoj glavi. One nikada nisu pogrbljene, jer takav izgled nikako nije damski i odaje utisak da o nečemu brinete.

3. Briga o svom telu

Dama koja drži do sebe vodi računa o svom fizičkom izgledu i neguje se. Ona se hrani zdravo, redovno trenira i ima svoju jutarnju i večernju rutinu, kojih se nepogrešivo pridržava.

4. Minimum šminke

Upravo jer vode računa o svojoj koži, ten im je besprekoran, pa je dovoljno da nanesu minimum šminke, kako bi na prirodan način istakle svoju lepotu.

5. Samokontrola

One imaju potpunu kontrolu nad svojim ponašanjem i nikada sebi neće dopustiti neprimeren ispad u javnosti. Drže do sebe i vode računa o svom ponašanju.

6. Umerenost

One u svemu imaju osećaj za meru. Drže se na distanci, ne skreću pažnju na sebe, ne smeju se glasno, ne tračare i znaju da je suptilnost zlata vredna.

7. Kašnjenje

One nikad ne kasne, poštuju tuđe vreme i očekuju da drugi poštuju njihovo vreme.

Odmerenost i lepi maniri važna su osobine, koje ženu čine lepom, prefinjenom i vrednom svačijeg poštovanja.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter