Izvor: Telegraf
26.10.2021 u 15:01
0

MUČI VAS CELULIT? Ovo su dva razloga

Omiljeni doručak  mnogim generacijama je krem namazan na hleb, ali mnogi i ne pretpostavljaju kako ova kombinacija može da se odrazi na našu figuru.

Dr Saša Plećević, poznatiji kao Doktor FeelGood, objašnjava da upravo čokoladni krem namazan na hleb može da bude krivac za pojavu omraženog celulita i salčića na stomaku koji muče mnoge – od devojčica i dečaka, do žena i odraslih muškaraca.

PROČITAJTE JOŠ: AKTIVNI UGALJ ČINI ČUDU: Evo i kako

– U jednom parčetu hleba nalazi se oko 30 grama šećera, a isto toliko šećera se nalazi i u 50 grama krema, koliko obično namažemo na hleb – objašnjava dr Plećević.

PROČITAJTE JOŠ: MASKARA VAM SE OSUŠILA? Postaće kao NOVA, uz pomoć dva jednostavna TRIKA

On, ujedno, objašnjava i koja količina šećera se krije u jednom takvom obroku.

Opširnije uskoro

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter