Izvor: 24 SEDAM.RS
02.04.2024 u 18:30
0

BESPLATAN ULAZ NA UTAKMICU SRBIJE: Naše fudbalerke počinju kvalifikacije za EP!

Utakmica sa Škotskom na programu je 5. aprila na stadionu Dubočica

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije utakmicom protiv Škotske u Leskovcu počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. godine u Švajcarskoj.

Duel se igra 5. aprila na stadionu Dubočica u Leskovcu, sa početkom od 18 sati (TV Arena 3 Premium). Ulaz za premijerni meč u novom ciklusu kvalifikacija za kontinentalno takmičenje je slobodan, a besplatne ulaznice se mogu preuzeti na blagajni stadiona na dan utakmice od 16 časova.

 

LOVA DO KROVA U NOVOJ LIGI ŠAMPIONA: Od jeseni nagradni fond u elitnom takmičenju veći za POLA MILIJARDE EVRA!

Fudbalski savez Srbije poziva sve navijače da podrže naše dame na putu do istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo. „Orlice“ su pripreme za novi ciklus kvalifikacija počele juče u Sportskom centru Fudbalskog saveza u Staroj Pazovi, a već u petak će u bitku za premijerne bodove na putu ka željenom EURO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter